Magazinul online niden.ro  indeplineste cerintele GDPR si mentine o politica stricta in ceea ce priveste siguranta datelor dumneavoastra.

Asiguram siguranta datelor prin:

  1. folosirea unui certificat SSL 2048bit pe paginile siteul-ui nostru;
  2. folosirea celor mai noi metode de protectie de tip Firewall pentru magazinul si baza noastra de date si actualizarea periodica a solutiilor de securitate;
  3. operatorii si administratorii magazinului folosesc dispozitive securizate atunci cand administreaza magazinul sau interactioneaza cu acesta, doar de pe conexiuni sigure la internet;

Ce date sunt stocate pe site-ul nostru? Cat timp sunt stocate?

Numele, adresa de email, adresele de livrare/facturare si datele de contact introduse de dumneavoastra sunt mentinute in baza noastra de date pe intreaga perioada in care contul dumneavoastra este activ, pentru a va usura plasarea unei comenzi prin intermediul magazinului nostru online. Datele sunt folosite strict de administratorii magazinului pentru a putea opera comenzile dumneavoastra si pentru a le putea indeplini.

Ce facem cu datele stocate?

Datele sunt stocate strict pentru a va putea contacta pentru livrarea/confirmarea unei comenzi si pentru a va informa  despre cele mai noi oferte prin newslettere periodice. Va puteti dezabona de la newsletterele niden.ro direct din ultimul newsletter primit de la noi, sau din panoul de control al contului dumneavoastra.

Cum pot sa imi sterg contul si datele mele?

Trimiteti un email la adresa office@niden.ro in cazul in care doriti Stergerea Contului dumneavoastra si specificati numele contului si adresa de email care doriti sa fie stearsa din baza de date din magazinul nostru.

Atentie! Aceste date nu pot fi recuperate si veti fi nevoit sa le reintroduceti pe viitor in cazul in care doriti sa mai achizitionati produse de pe niden.ro

SC NIDEN GRUP ELECTRONIC SRL, in calitate de administrator al niden.ro se obliga sa notifice clientii daca exista scurgeri de informatii sau brese in securitatea magazinului in maxim 72 ore de la producerea evenimentului.